TRANSPARANT FEYENOORD BEVESTIGT LIVERPOOL-NIEUWS, TE KLOESE REAGEERT

Liverpool heeft zich dinsdagavond laat gemeld voor Arne Slot, bevestigt Feyenoord, bij monde van directeur Dennis te Kloese, aan Voetbal International. De Engelse topclub is 'formeel geïnteresseerd'.

De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltreinvaart op. Dinsdagmiddag werd bekend dat Slot is gebombardeerd tot topkandidaat om Jürgen Klopp na dit seizoen op te volgen op Anfield. Diezelfde avond hebben The Reds zich dus al gemeld in Rotterdam-Zuid. Naar verluidt ligt er al een openingsbod van minder dan vijftien miljoen euro bij Feyenoord. Dat wordt nog niet bevestigd.

'Intern bij Feyenoord verbaast men zich over de haast die Liverpool nu lijkt te maken. De bekerwinnaar op zijn beurt wil zijn tijd nemen voor de onderhandelingen die gaan komen', schrijft het weekblad. Algemeen directeur Te Kloese staat 'niet te springen' om Slot van de hand te doen. De 45-jarige oefenmeester ziet zelf een stap naar Anfield wel zitten.

Slot heeft geen clausules in zijn doorlopende contract tot medio 2026, waardoor Feyenoord zich hard kan opstellen in de onderhandelingen met Liverpool. 'Al beseft de club ook wel dat het lastig is Slot een droomtransfer naar Liverpool te misgunnen.' Te Kloese stelt dat de deal voor alle partijen goed moet zijn. "En zeer zeker voor Feyenoord."

2024-04-24T10:32:27Z dg43tfdfdgfd